13 september 2023

Tot op ’t Botcast aflevering 4 met Rob Nelissen

Luister naar de vierde aflevering van de NOV-podcastserie ‘Tot op ’t Botcast’. In deze aflevering is prof. dr. Rob Nelissen te gast. Rob G.H.H. Nelissen is hoogleraar Orthopedie en afdelingshoofd Orthopaedie (Orthopedie, Revalidatiegeneeskunde en Fysiotherapie) van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Daarnaast is hij Medical Delta hoogleraar, verbonden TU Delft (vakgroep Biomechanical Engineering). Welke wijsheid geeft hij de luisteraars mee? Sta open voor nieuwe ideeën, maar wees reflectief. Ga goed na van waaruit iets gegenereerd wordt en hoe iets geïmplementeerd kan worden.
Co-hosts: prof. dr. Rudolf Poolman (NOV-hoogleraar zorgevaluatie) en dr. Barbara Snoeker (tot voor kort research-coördinator NOV).

Aflevering 4 op Spotify

Aflevering 4 op Soundcloud

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.