25 juli 2023

ZonMw subsidie voor domein-overstijgende samenwerkingsverbanden

Zonmw heeft een voorbereidingssubsidie voor domein-overstijgende samenwerkingsverbanden opengesteld. Bestaande domeinoverstijgende samenwerkingsverbanden kunnen tot uiterlijk 4 september 2023 een subsidie van maximaal 15.000 euro aanvragen voor kennisdeling over de transformatie naar passende zorg en ondersteuning. Daarbij geldt ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’.

De NOV tracht, in lijn met het Integraal Zorgakkoord, meer overzicht te krijgen over lopende regionale samenwerkingen en regionale samenwerking verder te stimuleren. De NOV blijft dan ook graag op de hoogte van de orthopedische ontwikkelingen op dit gebied. Bent u van plan om een aanvraag in te dienen? Vergeet dan vooral niet om ons te informeren. Dit kan via Patrick Toonders, ptoonders@orthopeden.org.

Lees meer over de subsidieoproep en de voorwaarden.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.