19 januari 2023

Aanmelding Anna prijs 2023

Sinds 1993 reikt het Anna Fonds|NOREF de Anna prijs á € 7500,- uit aan een, al of niet klinische, wetenschapper die binnen of voor het orthopedische domein een bijzondere onderzoekslijn ontwikkelde. Geboren na 1972.

Aanmelding
Aanmelding voor de Anna prijs 2023 bestaat uit een duiding van het belang van het onderzoek van de kandidaat (met cv en de belangrijkste publicaties) en een beschrijving van het lopende onderzoekprogramma.

Beoordeling en uitreiking
Kandidaten worden beoordeeld door de onafhankelijke, breed samengestelde, Wetenschappelijke Advies Raad (WAR); de WAR rapporteert aan het bestuur. Uitreiking vindt dit jaar plaats tijdens het NOV-jaarcongres in mei.

Voorwaarden
Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen wij u naar de website www.annafonds.nl.

Deadline aanmelding
Inzending uiterlijk woensdag 1 maart 2023 naar j.snoek@annafonds.nl.
T.a.v. prof. dr. J.W.W. Coebergh, voorzitter Wetenschappelijke Advies Raad.
Vragen over de reikwijdte kunt u mailen via j.snoek@annafonds.nl.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.