05 januari 2023

Inschrijving Jaarcongres 125 jaar NOV geopend

Op donderdag 25 en vrijdag 26 mei 2023 organiseren we een spetterend Jaarcongres 125 jaar NOV  in het Beatrix Theater in Utrecht. U bent van harte uitgenodigd om met ons allemaal dit lustrum te vieren.

Het programma bestaat uit twee dagen wetenschap, enerzijds terugblikken op wat orthopedie betekend heeft maar anderzijds ook vooruitkijken naar wat de orthopedie ons en de maatschappij kan brengen. Gereputeerde sprekers houden keynote-voordrachten waaronder o.m. Prof. Dr. Marcel Levi. Discussie over de toekomst vindt plaats o.l.v. een debatleider. Ook eigen topsprekers houden keynote-voordrachten, waaronder Prof. Dr. Jan Verhaar (over 125 jaar orthopedie) en Prof. Dr. Denise Eygendaal (zij verzorgt de Murk Jansen lezing). Naast de bekende abstracts treedt tevens een keur aan gereputeerde sprekers aan, waaronder  Prof. Dr. Rudolf Poolman. 

Los van de inhoud van het programma biedt het congres u ook volop gelegenheid collegae en vrienden (weer) te ontmoeten. Er is genoeg ruimte in het programma om elkaar te spreken, en uiteraard kunt u zich ook inschrijven voor een sensationele feestavond op de donderdag.

Wij nodigen u van harte uit nu al in te schrijven en zien er naar uit u in het Beatrix Theater te ontmoeten! 
  • Tot en met zondag 14 mei profiteert u van het vroege inschrijftarief.
  • Kijk op de congressite welk tarief voor u van toepassing is.
  • De deadline voor abstracts is: woensdag 15 februari 2023, 14:00 uur.
Inschrijven
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.