11 oktober 2022

Terugblik NOV-Najaarscongres

Op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober vond het NOV-Najaarscongres plaats in Leeuwarden. We kijken terug op mooie en leerzame dagen. Het programma kwam tot stand in samenwerking met de Commissie Wetenschap en Innovatie en verschillende werkgroepen. Behalve voor medisch inhoudelijke zaken was er ook nadrukkelijk aandacht voor niet medische zaken, zoals samenwerking in netwerken; het verbinden van generaties en diversiteit en de belangrijke vraag: hoe zetten we orthopedie nog beter op de kaart?
Tijdens de 365e ALV lichtte Robert Sie van de FMS het Integraal Zorgakkoord toe en ging Geke Denissen in op de nieuwste ontwikkelingen bij de LROI. Het verslag van de ALV vindt u binnenkort in MijnNOV.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.