16 juni 2022

Nieuwe bestuursstructuur LROI

Op 14 juni 2022 is de governancestructuur van de LROI aangepast. Het huidige bestuur neemt de rol aan van Raad van Toezicht. De directie bestaande uit Bart Pijls (medisch directeur) en Geke Denissen (directeur) vormt het nieuwe LROI-bestuur. 

De Raad van Toezicht zal bestaan uit totaal 5 leden waarvan 3 leden van het NOV bestuur. Daarnaast neemt één NOV-lid (zie vacature) en één extern persoon plaats in de Raad van Toezicht LROI (zie vacature). Solliciteren op deze vacatures is nog mogelijk tot 1 juli 2022.

Ook stelt de LROI een Registratie Adviesraad en een Stakeholdersraad in. Voor de Registratie Adviesraad zijn we op zoek naar een voorzitter (zie vacature). De Registratie Adviesraad houdt zich bezig met inhoudelijke vraagstukken omtrent de LROI en adviseert het LROI-bestuur daarover. De Stakeholdersraad zal het contact met de stakeholders optimaliseren. 

Wilt u meer weten over deze nieuwe raden, houd dan de LROI-website in de gaten.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.