09 mei 2022

Matchmaker orthopedie

Matchmaker orthopedie

De Matchmaker orthopedie is onlangs in een nieuw en vooral vertrouwelijker jasje gestoken. Alle Jonge Klaren met een tijdelijk contract en AIOS orthopedie die de opleiding binnenkort afronden, worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden! Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe baankansen! 

Hoe werkt de Matchmaker orthopedie?
De Matchmaker orthopedie brengt vraag en aanbod op het gebied van werkgelegenheid bij elkaar. De NOV neemt  aanmeldingen in vertrouwelijkheid op in een actueel bestand van beschikbare orthopeden. Dit bestand is alleen op aanvraag beschikbaar en wordt dus niet openbaar gedeeld! Indien bij de NOV een verzoek binnenkomt voor een beschikbare jonge orthopeed, kunnen gegevens met de aanvrager worden gematcht. Informatie wordt uitsluitend gedeeld nadat iemand toestemming heeft gegeven. 

Leden van de NOV die op korte termijn een (tijdelijke) collega zoeken, kunnen mailen naar nov@orthopeden.org om informatie te krijgen over alle geschikte en beschikbare kandidaten die zijn opgenomen in de Matchmaker orthopedie!

Aanmelden Matchmaker orthopedie
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.