28 januari 2022

LROI Magazine 2021 staat voor u klaar

“Het jaar 2022 is gestart en we kijken graag met u terug naar de LROI-registratie en de ontwikkelingen in 2020 en 2021. Ieder jaar dat de LROI aan haar bestaan toevoegt, brengt nieuwe data en steeds beter hebben we zicht en grip op trends en uitschieters. Het afsluiten van een heel jaar zorgvuldig registreren bij de vakgroepen vraagt een minstens even zorgvuldige behandeling van de data en dat is waar wij voor staan”, aldus LROI-voorzitter Sjoerd Bulstra in het voorwoord. Naast het jaarlijkse LROI Report 2021, waarin heel veel data en trendontwikkelingen staan, is er ieder jaar het LROI Magazine, voor orthopedisch chirurgen, patiënten en bijvoorbeeld voor bestuurders, beleidsmakers en zorgverzekeraars. Het magazine laat zien welke schat aan kennis en potentie de LROI-data vertegenwoordigen en wat de waarde is voor de dagelijkse praktijk.

LROI magazine 2021 gaat onder andere over
- de invloed van de COVID-19-pandemie op orthopedische zorg, 
- het duiden van data, 
- de klompvoetregistratie,
- registreren aan de bron.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.