15 februari 2020

Nieuwe functie LROI-portaal: uitgebreid zoeken en exporteren

Vanaf nu kunt u in het LROI-portaal uitgebreide zoekopdrachten instellen. Van het resultaat van die zoekopdrachten wordt ’s nachts overzichten gemaakt. U kunt deze vervolgens exporteren naar Excel.

Hoe werkt het?
U selecteert welke ingrepen u wilt bekijken en de patiënt-, prothese- en operatiekenmerken die u wilt weten. Zo kunt u bijvoorbeeld een overzicht maken van alle femurstelen die geplaatst zijn bij totale heup- en kophalsprothesen voor de diagnose fractuur in 2019. U ziet direct hoeveel ingrepen er in het overzicht voorkomen. De volgende morgen kunt u het Excel-document downloaden.
Standaard staan overzichten met ingrepen uit 2019 per gewricht voor u klaar. Deze kunt u direct downloaden.

Wat levert het op?
Tot nu toe kon u deze overzichten niet zelf exporteren, maar moest u dat aanvragen bij de LROI. Met deze nieuwe functie bent u hiervoor niet meer afhankelijk van het LROI-bureau. De overzichten geven u inzicht in de geregistreerde ingrepen. Op de geëxporteerde Excel-bestanden kunt u alle gewenste bewerkingen uitvoeren.

Let op! De verantwoordelijkheid voor het veilig beheren van deze patiëntgevoelige informatie ligt bij u. Houdt u hierbij rekening met het feit dat u patiëntgegevens nooit onnodig mag bewaren.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in deze functie? Mail dan naar lroi@orthopeden.org. Wij zorgen dan voor uitbreiding van uw LROI-account!
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}