15 december 2022

Nieuw: complicaties aanleveren via databroker

De NOV adviseert om complicaties na een gewrichtsprothese-ingreep op te nemen in de LROI. Het is vanaf nu mogelijk om complicaties vanuit uw elektronische patiëntdossier (EPD) aan te leveren via de LROI-databroker. Voordelen van complicatieregistratie in de LROI zijn het inzichtelijk worden van de complicaties bij uw prothese-ingrepen en het ontstaan van een landelijke benchmark. Zo kunt u de kwaliteit van uw handelen monitoren en vergelijken met landelijke resultaten.

Wilt u weten hoe u de aanlevering van complicaties kunt realiseren?
Kijk op https://www.orthopeden.org/kwaliteit/kwaliteitsbeleid/complicatieregistratie
Vragen? Neem contact op via lroi@orthopeden.org
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.