21 december 2023

LROI magazine 2023 gepubliceerd

Vandaag publiceren wij ons LROI-magazine 2023! In het magazine markeren we alle mooie ontwikkelingen van het afgelopen jaar! Om te beginnen is er aandacht voor een aantal LROI-mijlpalen, waaronder het nieuwe strategische plan en de start van de complicatieregistratie en de Registratie Adviesraad. Dan is er aandacht voor het platform patiënten-zoals-ik: een tool met uitkomstinformatie van patiënten met een kunstknie. En we blikken terug op 87.884 registraties in 2022, wetenschappelijk onderzoek uitmondend in 30 publicaties in 2023 en 151 onderzoeksprojecten in 9 jaar. Promovendus Peter van Schie geeft zijn visie op de waarde van de LROI-data voor wetenschappelijk onderzoek en professor Wim Schreurs komt aan het woord over vijf jaar LROI-hoogleraarschap. Ook is er aandacht voor de klompvoetregistratie en het ISAR-fellowship van Liza van Steenbergen. Wij wensen u veel leesplezier!

U leest het magazine hier. 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.