12 juli 2023

Focusgroepstudie over de impact van letsel op terugkeer naar werk

  Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) is in samenwerking met Tilburg University gestart met een onderzoek om inzicht te krijgen in het perspectief van verschillende zorgprofessionals op passende nazorg van patiënten die lichamelijk letsel hebben opgelopen. In het bijzonder op het gebied van terugkeer naar werk. Men is op zoek naar orthopeden die in een focusgroep ervaringen uit willen wisselen over passende nazorg voor en begeleiding van patiënten op het gebied van terugkeren naar werk na lichamelijk letsel  Ook horen  de onderzoekers graag uw mening over of en hoe een online tool patiënten zou kunnen ondersteunen in het duurzaam terugkeren naar werk. 

Zie verder de informatiebrief met uitleg over het onderzoek. Voor vragen kunt u contact opnemen met Eveline de Groot via e.degroot@etz.nl. Wanneer u wilt deelnemen aan het onderzoek, klik dan hier:
https://forms.office.com/e/jdpV2pAJcc 
 
Als u uw adres deelt in de vragenlijst krijgt u een presentje thuisgestuurd als dank voor uw deelname.
Stuur deze uitnodiging gerust door naar zorgprofessionals uit uw netwerk die ervaring hebben met mensen die lichamelijk letsel hebben opgelopen. 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}