12 september 2023

Lustrumvoorstelling Scapino Ballet met diner op 28 oktober

In het kader van het 125-jarig bestaan organiseert de NOV een bijzondere lustrumavond voor leden: een balletvoorstelling met voorafgaand een dinerbuffet op zaterdag 28 oktober 2023 in Theater Rotterdam.

Song of the dark forest
Song of the dark forest is een aangrijpende, meeslepende en troostrijke voorstelling, uitgevoerd door de volledige groep dansers van Scapino, een operazanger en live muziek door het DoelenEnsemble. Het tragische lied van de oorlog wordt bezongen. Een onbekende soldaat, zwevend tussen leven en dood, verlangt terug naar zijn geliefden maar wordt ook achtervolgd door herinneringen aan het strijdtoneel. Met indringende liederen en dans van vier choreografen komt dit tijdloze verhaal tot leven. 
De titel van het slotwerk ‘Prayer for Peace’ is een waar motto voor de gehele voorstelling.

Programma
18.00 uur: inloop en informele ontvangst
18.30 uur: lustrumdiner NOV
20.30 uur: voorstelling Scapino Ballet: Song of the dark forest
22.00 uur: nazit en afsluiting

Prijs
95 euro pp

Aanmelden
Via deze link kun je je aanmelden voor de 'NOV-lustrumavond' en ook een introducé aanmelden. Hierna ontvang je van ons een bevestiging. Eventuele dieetwensen of allergieën kun je doorgeven via nov@orthopeden.org. De tickets voor de voorstelling worden vooraf toegestuurd.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}