12 januari 2023

Orthopedisch Orkest zoekt nieuwe leden

Het Orthopedisch Orkest is het orkest van de NOV, waarin vooral orthopedisch chirurgen, maar ook hen bekende muziekliefhebbers, samen muziek spelen. Het orkest wordt gesponsord door de NOV!

De muziekkeuze wordt bepaald door de orkestleden en varieert van klassiek tot modern en moet zo mogelijk ook swingend zijn. We hebben een goede dirigent Mathijs, die onze muziekprestaties opvoert.

Na een viertal repetities op zaterdag, centraal in het land, treden we één- of tweemaal per jaar op, natuurlijk ook in dit lustrumjaar! Al met al kost het dus niet zoveel tijd en je krijgt er een hoop muziekplezier voor terug.

De laatste jaren is het orkest aan het verjongen en hebben we enthousiaste muzikanten erbij gekregen. De huidige bezetting telt ongeveer 21 muzikanten. Wij zijn vooral op zoek naar mensen die een blaas- of strijkinstrument spelen. Gitaristen en andere instrumentalisten zijn natuurlijk ook welkom. Je hoeft echt geen toptalent te zijn om mee te kunnen doen, ook muzikanten met minder ervaring zijn zeer welkom.

Mocht je interesse hebben om mee te doen, neem dan contact op met  Sjoerd Bulstra, skbulstra@gmail.com.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.