15 augustus 2022

Overlijdensbericht Anneke Dijkhuis (partner van Chris van der Togt)

Pas geleden kregen wij het verdrietige bericht dat Anneke Dijkhuis, echtgenote van Chris van der Togt, op 9 augustus 2022 op 65-jarige leeftijd is overleden. Op 15 augustus is zij in besloten kring naar haar laatste rustplaats gebracht. 

Veel NOV-leden kenden haar als vaste steun en toeverlaat van Chris. Velen hebben haar ook gezien en ontmoet op NOV-activiteiten zoals bijvoorbeeld bij bestuursaangelegenheden, op congressen en bij het jaarlijkse dankdiner. Ze was altijd in voor een belangstellend praatje over werk en hobby’s en geïnteresseerd in het wel en wee van anderen. Anneke was een sprankelende en energieke vrouw, altijd aan de zijde van Chris. Zo blijven we haar herinneren. 

Wij wensen Chris, zijn kinderen en hun partners en de kleinkinderen veel sterkte toe om het gemis van Anneke samen te verwerken. Wij hopen dat de vele mooie en fijne herinneringen aan Anneke hen hierbij zullen steunen. 

Desgewenst kan een persoonlijke herinnering achterlaten worden via www.elsbakkeruitvaartzorg.nl/condoleance

Medewerkers NOV-LROI 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.