6 dagen geleden

Amsterdam UMC zoekt een

AIOS orthopedisch chirurg

Amsterdam 46 uur

Wat ga je doen?

In 2025 hebben wij een aantal opleidingsplekken beschikbaar voor de opleiding tot Orthopedisch Chirurg binnen het cluster Amsterdam UMC. Als AIOS Orthopedie behandel je patiënten met een probleem aan het steun- en bewegingsapparaat en verricht je operaties. Tegelijkertijd volg je de opleiding tot Orthopedisch Chirurg en leer je alles over dit vakgebied.

Over de opleiding

Gedurende de opleiding leer je in de volle breedte alles over orthopedie. Je werkt tijdens de opleiding in een klinische setting waarbij je je bezighoudt met klinische en poliklinische patiëntenzorg. Daarnaast neem je deel aan onderwijs en doe je wetenschappelijk onderzoek. De medische opleiding is competentiegericht (EPA’s). Om ervoor te zorgen dat de benodigde kennis en ervaring wordt opgedaan, wordt een persoonlijk opleidingsschema opgesteld binnen het opleidingscluster van Amsterdam UMC. Bij alle werkzaamheden en leermomenten sta je onder supervisie van specialisten en er vinden periodiek onderwijsbesprekingen plaats. De werkzaamheden voer je soms ook uit tijdens avond- nacht- en weekenddiensten.

Wat neem je mee?

 • BIG registratie als basisarts
 • Aantoonbare belangstelling voor het specialisme orthopedie
 • Technisch inzicht
 • Organisatorisch en communicatieve vaardigheden
 • Het vermogen om in teamverband te werken en verschillende taken te combineren
 • Interesse in het vakgebied
 • Klinische ervaring of een afgeronde promotie zijn een pre

De kern van deze baan blijft de orthopedische opleiding. Affiniteit en ervaring met wetenschap, onderwijs en of maatschappelijk bestuurlijke functies wordt op prijs gesteld. Benadrukt dient te worden dat kandidaten van buiten de regio ook een kans op een opleidingsplek maken.

Wat bieden we jou?

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.
 • Inschaling in salarisschaal 11a (SAA): € 4.354 tot € 5.997 bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).
 • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten.
 • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
 • Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • Pensioenopbouw bij het ABP, waarvan wij 70% van de premie betalen.
 • Een (gedeeltelijke) vergoeding van je OV-reiskosten. Kom je liever op de fiets? Dan hebben we een goede fietsregeling.
 • Een actieve personeelsvereniging én Jong Amsterdam UMC vereniging, die beide leuke (sportieve) activiteiten en evenementen organiseren.

Gedurende de opleiding zijn er voor de perifere stages aanstellingen in de betreffende instellingen (het Tergooi MC te Hilversum, het Amphia ziekenhuis te Breda, het Spaarne ziekenhuis te Hoofddorp en de Noordwest ziekenhuisgroep in Alkmaar en Den Helder), volgens de CAO Ziekenhuizen.

Laten we kennis maken

Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Tineke Nagel, (Secretaresse afdeling Orthopedie en Sportgeneeskunde), t.j.nagel@amsterdamumc.nl via 020 – 566 2672. Reageren kan tot 20 augustus 2024. Uiterlijk 9 september 2024 ontvang je bericht over het vervolg.
De sollicitatieprocedure vindt plaats op maandag 23 september 2024 en zal de hele dag duren omdat deze uit meerdere onderdelen bestaat.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Annefleur Kylstra, Recruitment Adviseur, via a.kylstra@amsterdamumc.nl.

Een screening en aanstellingskeuring kunnen onderdeel zijn van de procedure. Lees hier of dit ook voor jou geldt. Kom je bij ons in dienst, dan vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.