CORE

CORE staat voor Consortium Orthopaedic REsearch. Het is een netwerk voor het initiëren en vervolgen van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van orthopedie; van faciliteren tot ondersteunen, evalueren, communiceren en implementeren. De onderwerpen van de Agenda Zorgevaluatie Orthopedie zijn hiervoor de basis. De Commissie Wetenschap en Innovatie is eindverantwoordelijk voor CORE.
De NOV-leden kunnen het beleidsplan van CORE inzien via MijnNOV.

CORE-bijeenkomsten

De NOV organiseert CORE-bijeenkomsten. Daar stemmen we de onderwerpen af die we uitwerken en wie daarbij betrokken zijn. In de toekomst vinden er kwartaalbijeenkomsten plaats waar we de op te starten en lopende studies, maar ook afgewezen voorstellen bespreken. Kennis en ervaringen over het zorgevaluatie-onderzoek worden hier uitgewisseld.

Vragen, suggesties en kennis delen

Wilt u actief meedenken over wetenschappelijk onderzoek binnen de orthopedie? Heeft u suggesties voor- of vragen over de CORE-projecten of de verdere ontwikkeling van het consortium? Hiervoor kunt u terecht op het digitale CORE-platform in MijnNOV (de ledenportal van de NOV). U kunt hier berichten delen, kennis uitwisselen en vragen stellen aan de andere deelnemers. Alle NOV-leden die geïnteresseerd zijn in onderzoek binnen het consortium kunnen zich aansluiten. U kunt zich aanmelden via MijnNOV (knoppen Persoolijke gegevens / Aanpassen / Aan en afmelden CORE). Na aanmelding zorgen de medewerkers van het NOV-bureau ervoor dat CORE zichtbaar wordt onder de knop Mijn NOV-teams in uw portal.

Heeft vragen of suggesties met betrekking tot de onderzoeken, subsidies, kwartaalbijeenkomsten of het netwerk? Neem dan contact op met de researchcoördinator (Marloes Schmitz) van de NOV via CORE@orthopeden.org.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.