CORE

CORE staat voor Consortium Orthopaedic REsearch. Het is een netwerk voor het initiĆ«ren en vervolgen van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van orthopedie; van faciliteren tot ondersteunen, evalueren, communiceren en implementeren. De onderwerpen van de Agenda Zorgevaluatie Orthopedie zijn hiervoor de basis. De Commissie Wetenschap en Innovatie is eindverantwoordelijk voor CORE.
De NOV-leden kunnen het beleidsplan van CORE inzien via MijnNOV.

CORE-bijeenkomsten

De NOV organiseert CORE-bijeenkomsten. Daar stemmen we de onderwerpen af die we uitwerken en wie daarbij betrokken zijn. In de toekomst vinden er kwartaalbijeenkomsten plaats waar we de op te starten en lopende studies, maar ook afgewezen voorstellen bespreken. Kennis en ervaringen over het zorgevaluatie-onderzoek worden hier uitgewisseld. De volgende bijeenkomst is 13 oktober (9.00-11.00 uur) tijdens het NOV-Najaarscongres.

Vragen of suggesties

Heeft vragen of suggesties met betrekking tot de onderzoeken, subsidies, kwartaalbijeenkomsten of het netwerk? Neem dan contact op met de researchcoƶrdinator (Marloes Schmitz) van de NOV via CORE@orthopeden.org

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.