1 maand geleden

Sint Maartenskliniek zoekt een

Fellow bovenste extremiteiten

Nijmegen - 36 uur

We zijn op zoek naar een:

FELLOW BOVENSTE EXTREMITEITEN | 36 uur per week  | 1 januari 2023 - 1 januari 2024 | Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. De Sint Maartenskliniek is lid van de International Society of Orthopaedic Centers.

Jouw afdeling

We zijn het grootste expertisecentrum voor orthopedie in Nederland, dat nationaal en internationaal aanzien geniet voor haar behandeling van (complexe) schouder- en elleboogchirurgie. Op de afdeling Orthopedie verlenen we dagelijks complexe orthopedische zorg. Zo verrichten wij jaarlijks meer dan 300 operaties aan de schouder en elleboog in het kader van primaire en revisiechirurgie. In ons nieuwe revolutionaire operatiecentrum in Nijmegen vind je 7 state-of-the-art operatiekamers. Je bent werkzaam binnen de bovenste extremiteiten unit, samen met zes stafleden, drie physician assistants en assistenten. Collegialiteit, respect en een prettige sfeer staan bij ons hoog in het vaandel.

Jouw functie

Je vervult als fellow bovenste extremiteiten alle klinische, poliklinische en operatieve werkzaamheden, op het terrein van de bovenste extremiteiten pathologie. Daarnaast krijg je de gelegenheid tot het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Hierbij kun je gebruik maken van de adviezen van de afdeling research.

Wat neem je mee?

Je hebt de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid en bent gemotiveerd om je verder te bekwamen in de chirurgie van de bovenste extremiteit. Je bent enthousiast en resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend, maar je kunt ook goed samenwerken met collega’s uit andere disciplines.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt de kans tot verdere specialisatie op het terrein van de diagnostiek en behandeling van de bovenste extremiteiten. Er loopt een aanvraag voor een geaccrediteerd NOV-fellowship. Het betreft een aanstelling voor de duur van 12 maanden. Het salaris is conform AMS trede 0 en bedraagt € 7054,-- op fulltime basis (= 45 uur per week). Tevens is er een budget voor cursussen en congressen.

Nu solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dr. Ludo Penning, unitvoorzitter bovenste extremiteiten op telefoonnummer (024) 3659293.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv voor 1 september 2022 naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. dr. Ludo Penning o.v.v. vacaturenummer 74/2022.

De sollicitatiegesprekken vinden in september plaats.   

Screening van cv, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.