2 weken geleden

ETZ zoekt een

Orthopedisch chirurg met aandachtsgebieden Trauma en Wervelkolom

Tilburg en Waalwijk - -
Uw werkomgeving - de vakgroep - beoefent het vak in de volle breedte van de Orthopedie. Ter vervanging van een collega zijn wij nu op zoek naar een orthopeed met bovengenoemde aandachtsgebieden. De twaalf orthopedisch chirurgen zijn werkzaam op elk van de drie locaties binnen het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis. De vakgroep is aangesloten bij het Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf Midden-Brabant.

Het ETZ heeft een groot neurochirurgisch centrum en is een level 1 traumacentrum. De vakgroep Orthopedie werkt hierin nauw samen met de neurochirurgen en traumachirurgen. Dit brengt o.a. complexere traumatologie en spinale chirurgie met zich mee. In onze zorgverlening staat kwaliteit, veiligheid en optimale zorg op maat hoog in het vaandel.

De vakgroep Orthopedie ETZ participeert in de opleiding orthopedie van de opleidingsregio Rotterdam, in samenwerking met het Erasmus MC Rotterdam en het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. De structuur binnen de vakgroep en de omvang van het ETZ bieden de gelegenheid gedifferentieerd te werken ten einde optimale kwaliteit van orthopedische zorg te leveren. De huidige fellow / chef de clinique solliciteert mee in deze procedure.

Uw profiel
We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven orthopeed met interesse in traumatologie en wervelkolomchirurgie.
  • Enkele jaren ervaring binnen het vak is een pré
  • Weet actief bij te dragen aan het opleiden van artsen, verpleegkundigen en PA-ers
  • Teamplayer
  • Jong van geest
Ons aanbod
Wij bieden een prettige werksfeer in een dynamische opleidingsomgeving. De te benoemen orthopedisch chirurg zal conform de vigerende inverdien- en uitverdienregeling toetreden tot de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Midden-Brabant en de Vakgroep Orthopedie Midden Brabant.

Informatie en sollicitatie
Nadere inlichtingen betreffende de vacature kunnen worden verkregen bij C. van den Broek, C.H. Diekerhof of A.B. Spoor, Orthopedisch Chirurgen. Uw schriftelijke sollicitatie kunt u vóór 15 juni richten aan de voorzitter van het Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf MiddenBrabant, via e-mail r.gunnewijk@etz.nl.
 
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.