3 weken geleden

LROI/Radboudumc zoekt een

Promovendus 'Vergelijken van uitkomsten Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI) met uitkomsten internationale implantaten registers'

Nijmegen - 36

Voor een onderzoeksproject in samenwerking met de Radboudumc zijn we op zoek naar een PhD-kandidaat. 

Sinds de start van de LROI in 2007 zijn er al bijna 800.000 gewrichtsprothesen geregistreerd. Uitgangspunt voor de oprichting van de LROI is het realiseren van een continu proces van feedback over de resultaten van in Nederland gebruikte gewrichtsimplantaten, zowel op prothese-niveau, als op afdelingsniveau. Daarnaast speelt de LROI een belangrijke rol bij het bewaken van de veiligheid van gewrichtsimplantaten. 
 
Het onderzoek zal zich richten op het vergelijken van uitkomsten uit de LROI met uitkomsten uit internationale implantatenregisters. Het is van belang de waarde van de LROI als registratie vanuit patiënt-, orthopedisch- en maatschappelijk perspectief te concretiseren op het internationale vlak.

Daarnaast ga je je focussen op de economische aspecten van dergelijke registers met betrekking tot de kosten van deze zorg. Het onderzoek staat in het teken van waardegedreven zorg.

Profiel
We zijn op zoek naar een ambitieuze afgestudeerde gezondheidswetenschapper, epidemioloog of arts met een affiniteit voor dataverwerking of je beschikt over een vergelijkbaar profiel. Daarnaast:

  • Ervaring met statistische analyses op grote data bestanden.
  • Goede communicatieve eigenschappen.
  • Flexibel en bereid om mogelijk ook kortdurend internationaal projecten uit te voeren.
  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.


Arbeidsvoorwaarden
De aanstelling zal namens de NOV/LROI plaatsvinden aan de afdeling Orthopedie van het Radboudumc en is ingebed in het Radboud Institute for Health Sciences (RIHS), inclusief alle daaraan verbonden faciliteiten.

Inschaling is afhankelijk van vooropleiding. Voor een basisarts is schaal 10 van toepassing; voor overige studierichtingen geldt inschaling in schaal 10A.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc. 
 
Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Opmerkingen en contactinformatie
Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om in deze functie te werken bij het Radboudumc? Neem dan ter oriëntatie eens contact op met de vacaturehouder. Ook voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met prof. dr. Wim Schreurs, orthopedisch chirurg. Voor solliciteren gebruik de knop solliciteer naar functie
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.