4 weken geleden

Diakonessenhuis zoekt een

Fellow knieprothesiologie

Utrecht - 0.8-1.0 FTE

De maatschap orthopedie in het Diakonessenhuis heeft kwaliteit en opleiding hoog in het vaandel staan. De afgelopen jaren zijn we sterk gedifferentieerd zodat we op hoog niveau de orthopedie in nagenoeg zijn volle breedte kunnen uitvoeren. De huidige maatschap Orthopedie bestaat uit 8 leden. Operatieve behandeling vinden plaats op de locaties Utrecht en Zeist, terwijl op de locatie Doorn alleen spreekuur wordt gehouden.

Wij zijn per 1 september 2020 op zoek naar een jonge klare met interesse en enthousiasme voor de primaire en revisie knie prothesiologie. U vervult als fellow zowel poliklinische als operatieve werkzaamheden. Daarnaast wordt van u een proactieve participatie verwacht in de recent gerealiseerde onderzoekslijn rondom knieprothesiologie.

Profiel
U heeft de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid, bent communicatief sterk en een team speler. U bent gemotiveerd om zich te verdiepen in de primaire en revisie knie prothesiologie. De maatschap Orthopedie maakt deel uit van het opleidingscluster ROGO Midden West en derhalve wordt een proactieve deelname aan de opleiding van onze AIOS verwacht. Een promotie of aantoonbare wetenschappelijke interesse zijn een pré.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot drs. A. Goud, orthopedisch chirurg: 088-2506912 of agoud@diakhuis.nl. Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw CV, kunt u tot 20 mei 2020 richten aan: jbekkers@diakhuis.nl t.a.v. de heer dr. J.E.J. Bekkers. De sollicitatiegesprekken met een afvaardiging van de maatschap vinden plaats op 8 juni.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.