1 maand geleden

Orthopedie Amphia zoekt een

ANIOS

Breda - 30 uur

De vakgroep Orthopedie Amphia is per 1 juli 2020  op zoek naar een: 1 ANIO 0,8 fte

Als ANIO Orthopedie Amphia kom je in aanraking met alle facetten van de directe orthopedische patiëntenzorg. Je draagt primair zorg voor de klinische orthopedische patiënten. Op de verpleegafdeling ben je voor patiënten en medewerkers het eerste aanspreekpunt, je loopt visite en je bent de consulent voor interne vragen. Daarnaast kun je assisteren op de OK en kijk je mee/werk je mee op de polikliniek. Je hebt een breed en zelfstandig takenpakket op de afdeling, op de OK en de polikliniek. Er is voldoende afwisseling, je hebt je eigen verantwoordelijkheden maar er is ook ruimte voor jouw ontwikkeling. Onze ANIOS combineren de klinische taken met het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

Profiel

  • Je bent een leergierige basisarts die als ANIO ervaring wil opdoen binnen het vakgebied orthopedie. 
  • Je staat stevig in je schoenen en je houdt je hoofd koel in acute situaties.
  • Je staat open voor iedereen en je gaat makkelijk met mensen om.
  • Je scoort hoog op probleemoplossend vermogen, initiatieven nemen en prioriteiten stellen.
  • Je bent BIG-geregistreerd.

Ons aanbod
Wij bieden een professionele werkplek in een goede sfeer. Het salaris is overeenkomstig FWG 65. De Cao-Ziekenhuizen is van toepassing. Het betreft een dienstverband van 1 jaar (30 uur per week).

Informatie en sollicitatie
Voor nadere informatie over genoemde vacature kunt u contact opnemen met de opleider: prof. dr. D. Eygendaal, opleider en orthopedisch chirurg, 076 – 595 4071. 

Uw schriftelijke sollicitatie met vermelding van referenties kunt u tot tot 15 juni  richten aan  de vakgroep Orthopedie Amphia, t.a.v. mevr. prof. dr. D. Eygendaal via orthopedie@amphia.nlAmphia Ziekenhuis, Molengracht 21, Postbus 90158, 4800 RK Breda. 
www.amphia.nl
 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.