1 maand geleden

Sint Maartenskliniek zoekt een

Kinderorthopedie fellow

Ubbergen - 36 uur

De kinder-unit bestaat uit 5 stafleden.U verricht als orthopedisch chirurg poliklinische en klinische werkzaamheden voor de behandeling van orthopedische afwijkingen bij kinderen. Het accent ligt inhoudelijk op de algemene kinderorthopedie en scoliose/deformiteit van de wervelkolom bij kinderen. Er zal een wisselende koppeling zijn met een van de kinderorthopeden. Tevens verricht u algemene diensten.

Onze wensen
U heeft de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid of voltooit deze binnenkort en u bent gemotiveerd om zich verder te bekwamen in de kinderorthopedie. U bent enthousiast en resultaatgericht, u toont initiatief en communiceert open en effectief. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend, maar u kunt ook goed samenwerken met collega’s uit andere disciplines. 

Om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden
U krijgt de kans tot verdere specialisatie op het terrein van de kinderorthopedie en wervelkolom chirurgie bij kinderen. Het betreft een aanstelling voor de duur van 12 maanden vanaf 1 september 2019. Het salaris is conform AMS trede 0 en bedraagt € 6.636,-- bruto op fulltime basis (=45 uur per week). Tevens is er een budget voor nascholing. 

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer drs. A.M. ten Ham, bereikbaar via telefoonnummer (024)-3659760.

Uw sollicitatie met cv kunt u vóór maandag  27 mei  2019 mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, t.a.v. mw. S. Waarsenburg, P&O adviseur, onder vermelding van vacaturenummer 45/2019. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.