1 maand geleden

BKV zoekt een

Orthopeed

Frankrijk - 36-40 uur

In het kort
Zet nu met hulp van BKV jouw carrière als orthopeed voort in het buitenland door te reageren op deze vacature aan de kust van Normandië!

Functie en rol
BKV is op zoek naar een orthopeed voor de invulling van een fulltime vacature in Frankrijk. Het betreft een baan voor onbepaalde tijd.

Werkzaamheden
Ben je benieuwd naar jouw takenpakket? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij geven je graag aanvullende informatie.

Capaciteiten

  • Je bent orthopeed in Nederland en beschikt over een BIG-registratie.
  • Je bent bereid om jouw erkenning in Frankrijk aan te vragen.
  • Je beheerst de Franse taal goed of bent bereid de Franse taal goed eigen te maken voor aanvang van jouw werkzaamheden.
  • Je wenst je voor langere tijd te vestigen in Frankrijk.

Salaris en arbeidsvoorwaarden Orthopeed Frankrijk – Normandië
Deze werkgever biedt goede verdiensten. Wil je meer weten over jouw mogelijkheden in Frankrijk? Neem dan contact op met Nicole Klok via telefoonnummer +31 888 – 22 55 88.

Werkomgeving
Dit ziekenhuis is gevestigd in een gemeente met ruim 21.000 inwoners in het arrondissement Le Havre (regio Normandië). Het ziekenhuis ruim opgezet en er hangt een prettige werksfeer. Artsen zijn hier aandeelhouder.

Vast of tijdelijk
Het betreft een fulltime aanstelling voor onbepaalde tijd. Dit ziekenhuis geeft de voorkeur aan een orthopeed die zich voor langere tijd aan de organisatie wil committeren.

Verdere informatie
In Frankrijk werkt BKV samen met een partner die jou goed zal begeleiden in het proces. Ook kunnen wij je in contact brengen met een administratiekantoor dat jouw registratieprocedure en belastingen in Frankrijk voor je uit handen kan nemen.

Contact en informatie
Nicole Klok: n.klok@bkvgroup.eu 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.