1 maand geleden

MMedical zoekt een

Orthopeed

Shepton Mallet (VK) - 40 uur

Shepton Mallet is een dorp in het Britse graafschap Somerset. Dit dorp telt ongeveer 10.500 inwoners. Het ligt op ongeveer 30 kilometer van Bristol en 8 kilometer van Wells af. Shepton Mallet is een historisch dorpje en hierdoor is het vanuit een cultureel perspectief een erg aantrekkelijke locatie. Verder is er in de buurt van dit dorp een bekend grotsysteem met beschilderde grotten. Ook kan men snel het Engelse landschap in vanuit Shepton Mallet en genieten van de natuur.

Het betreft een hoog aangeschreven behandelcentrum dat nauw samenwerkt met verschillende NHS Trusts om goede zorg te kunnen leveren. Verder biedt dit centrum een geweldig work/life verhouding aan haar werknemers om zo het personeel te motiveren om de beste mogelijke zorg te leveren.

Functie:

Namens een behandelcentrum in het Verenigd Koninkrijk zijn wij op zoek naar een orthopeed voor een fulltime, permanente positie.

U zult een vaardig en ervaren team versterken. Uw vaardigheden zullen hierbij onmisbaar zijn en u zult veel bijdragen aan het naar behoren functioneren van de afdeling. De succesvolle kandidaat heeft toegang tot de meest moderne faciliteiten in een goed gestructureerde en ontspannen omgeving. Naast de reguliere taken zal een gedeelte van de werkweek worden besteed aan administratieve en managementtaken. De diensten op oproepbasis zijn significant lager vergeleken met andere zorginstellingen. De werkweek bestaat uit 40 uur per week en zal verspreid worden over 4 dagen.

Voor deze functie dient u te beschikken over excellente communicatieve, sociale, management, onderwijs en administratieve vaardigheden. Verder dient u effectief en efficiƫnt te kunnen werken in teamverband.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, uw salaris zal maximaal 116.000 Britse pond zijn afhangend van uw kwalificaties. Verder zult u een vergoeding ontvangen voor het verhuizen naar Engeland en 10 CME (bijscholing) dagen.

Indien u interesse heeft in bovenstaande positie neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

E: s.meziyerh@mmedical.nl

M: +31 6 36 36 35 11

T: +31 6 36 36 35 99

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.