2 maanden geleden

Sint Maartenskliniek zoekt een

Spine Fellow

Ubbergen - 36 uur

U verricht als orthopedisch chirurg of neurochirurg poliklinische en klinische werkzaamheden voor de behandeling van wervelkolompathologie. Het accent ligt inhoudelijk op degeneratieve wervelkolom­pathologie en deformiteit. Er zal een wisselende koppeling zijn met een van de wervelkolom­chirurgen. Wij werken samen met het Radboudumc. Tevens verricht u onregelmatige diensten.

Onze wensen
U heeft de opleiding tot orthopedisch chirurg of neurochirurg voltooid of voltooit deze binnenkort en u bent gemotiveerd om zich verder te bekwamen in de wervelkolomchirurgie. U bent enthousiast en resultaatgericht, u toont initiatief en communiceert open en effectief. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend, maar u kunt ook goed samenwerken met collega’s uit andere disciplines.

Om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden
U krijgt de kans tot verdere specialisatie op het terrein van de wervelkolomchirurgie. Het betreft een aanstelling voor de duur van 12 maanden vanaf 1 januari 2020. Het salaris is conform AMS trede 0 en bedraagt € 6.636,-- bruto op fulltime basis (=45 uur per week). Tevens is er een budget voor nascholing.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer dr. P. Horsting, fellowship opleider, bereikbaar via telefoonnummer (024) 3528238.

Uw sollicitatie met cv kunt u vóór vrijdag 26 april 2019 mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, t.a.v. mw. S. Waarsenburg, P&O adviseur, onder vermelding van vacaturenummer 17/2019.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.