3 weken geleden

MMedical zoekt een

Orthopeed

Rotorua, Nieuw Zeeland - 40

Rotorua heeft ongeveer 55.000 inwoners en ligt in het midden van het Noordeiland op 60 kilometer ten zuiden van Tauranga en 105 kilometer ten zuidoosten van Hamilton. Het is omsloten door verschillende wegen, een spoorlijn en een vliegveld. Het Rotoruameer is het grootste van een groep van 17 meren in het gebied. De stad Rotorua ligt aan de zuidelijke oever van het meer, in een gebied met zeer veel geothermische activiteit van vulkanische oorsprong. Overal in de omgeving is dit te zien in de vorm van hete bronnen die een doordringende zwavellucht verspreiden. Het meer biedt ook recreatie zoals vissen, varen en kajakken. De omgeving is verder een uitstekende plek om te wandelen en fietsen.

De zorgverlener heeft recent haar ziekenhuizen gemoderniseerd en welke daardoorvoorzien zijn van nieuwe faciliteiten en apparatuur.

Functie
Namens dit ziekenhuis in Nieuw-Zeeland zoeken wij een orthopeed voor een fulltime, permanente positie. U zult werkzaam zijn op meerdere locaties. U verricht zowel klinisch als poliklinisch werk. Verder zult u onderwijs geven aan geneeskunde studenten. U zult een breed scala van orthopedische casuïstiek tegenkomen en zal worden ondersteund door arts-assistenten. Ook zult u te maken krijgen met een uitdagende patiëntenpopulatie waar uw vaardigheden getest zullen worden. Daarnaast is het rooster op oproepbasis 1:6. 

Bent u een algemeen orthopeed met een interesse voor de onderste extremiteit en op zoek naar een buitenlands avontuur? Dan is deze positie voor u. De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals ondersteuning bij uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland en CME-vergoeding bij permanente aanstelling.

Bij interesse contact opnemen met Randa Sawires, Consultant, r.sawires@mmedical.nl +31 6 36 36 35 66 of +31 6 36 36 35 99

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.