1 week geleden

Sint Maartenskliniek zoekt een

Verpleegkundig Specialist

Ubbergen - 36 uur

Als verpleegkundig specialist bied je patiënten medische en verpleegkundige taken geïntegreerd aan. Door jouw werkzaamheden lever je een bijdrage aan het vormgeven en verder uitbouwen van de hierboven genoemde speerpunten. Je hebt binnen jouw eigen deskundigheidsgebied een zelfstandige beslissingsbevoegdheid ten aanzien van het indiceren en zelfstandig uitvoeren van voorbehouden handelingen, waarbij de zorgpaden zijn afgestemd met de orthopedische vakgroepen. Als verpleegkundig specialist draag je bij aan verbetering van de zorg en sla je een brug tussen de artsen en verpleegkundigen.

Specifiek
De verpleegkundig specialist is een belangrijke speler binnen de orthopedische units, en in afstemming met de orthopedisch chirurgen geef je zelfstandig vorm aan het zorgproces van een omschreven groep patiënten en gaat met hen een zelfstandige behandelrelatie aan. Voor deze vacature zoeken we ondersteuning voor de units knie en/of spine. Je biedt hiertoe, naast complexe evidence-based verpleegkundig specialistische zorg, geprotocolleerde geneeskundige zorg binnen je eigen deskundigheidsgebied. Onder bepaalde voorwaarden ben je wettelijk bevoegd tot het zelfstandig indiceren en uitvoeren van voorbehouden handelingen, waaronder ook het voorschrijven van geneesmiddelen.

Onze wensen
Je bent gediplomeerd verpleegkundig specialist en BIG-geregistreerd. Je beschikt over werkervaring binnen het specialisme orthopedie.Wij zoeken een enthousiaste kandidaat die zelfstandig sterk is en communicatief vaardig. Daarnaast heb je kwaliteit en (patiënt)veiligheid hoog in het vaandel staan. Tevens worden er eisen gesteld aan analytisch denkvermogen, inzicht, opmerkzaamheid, nauwkeurigheid, flexibiliteit en het kunnen werken in multidisciplinair teamverband.

Om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden
Een uitdagende, afwisselende en leerzame functie, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in functiegroep 60 en het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 3.072,- en maximaal € 4.466,- bruto per maand op fulltime basis (= 36 uur per week). Daarnaast bieden wij conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.


Informatie en sollicitatie
Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw S. Waarsenburg, P&O adviseur, bereikbaar via telefoonnummer (024) 365 - 9025. Jouw sollicitatie met cv kun je vóór donderdag 31 januari 2019 mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, Personeel & Organisatie, t.a.v. mevrouw S. Waarsenburg, onder vermelding van vacaturenummer 04/2019. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.