1 week geleden

Sint Maartenskliniek zoekt een

Physician Assistant

Ubbergen - 36 uur

Bij het bedrijfsonderdeel orthopedie van de Sint Maartenskliniek zijn meerdere Physician Assistants (PA’s) werkzaam. De PA’s hebben een afgeronde masteropleiding Physician Assistant. De PA is werkzaam op de polikliniek (nieuwe en controle patiënten, preoperatieve screening, gipskamer), de operatiekamer en de verpleegafdelingen. Door individuele koppeling aan een of twee units wordt hun kennis verdiept en dragen zij binnen de units ook bij aan de kwalitatieve aspecten, zoals het actualiseren van zorgpaden en patiënteninformatie. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een PA die wordt gekoppeld aan de units knie en/of spine.

Om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Onze wensen
Wij zoeken integere en betrokken professionals, met een (bijna) afgeronde masteropleiding Physician Assistant en een sterke affiniteit met het vakgebied orthopedie. Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in de functie als PA orthopedie. De zorg voor patiënten heb je hoog in het vaandel staan. Je beschikt over kwaliteiten als enthousiasme, initiatiefrijkheid, flexibiliteit, klantgerichtheid en stressbestendigheid. Daarnaast ben je een enthousiaste en creatieve teamspeler die communicatief vaardig is.


Wij bieden
Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor de duur van één jaar. De functie is conform de CAO-Ziekenhuizen ingedeeld in FWG 60. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimaal € 3.072,-- en maximaal € 4.466,-- bruto per maand op fulltime basis (4 x 9 = 36 uur per week). Daarnaast bieden wij conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.


Informatie en sollicitatie
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw S. Waarsenburg, P&O adviseur, telefoon 024 - 3659025.
Je sollicitatie met CV kun je vóór donderdag 31 januari 2019 mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, afdeling Personeel & Organisatie, t.a.v. mevrouw S. Waarsenburg, P&O adviseur, onder vermelding van vacaturenummer 03/2019. Een selectieassesment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.