3 weken geleden

Erasmus MC zoekt een

Orthopedisch chirurg met specialisatie wervelkolomchirurgie

Rotterdam - 40 uur per week

U levert directe patiëntenzorg in het aandachtsgebied van de afdeling orthopedie, de wervelkolomchirurgie met inbegrip van de scoliosechirurgie, de traumatologie van de wervelkolom en decompressieoperaties. U heeft de mogelijkheid tot verdere groei en ontwikkeling in het aandachtsgebied. Interesse en ervaring in wetenschappelijk onderzoek strekt zeer tot aanbeveling.

Werkomgeving
Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

De afdeling Orthopedie heeft vier pijlers: complexe prothesiologie en (infectie) revisies van knie en heup, kinderorthopedie, spinale chirurgie en (sport) traumatologie. De afdeling heeft een vernieuwend samenwerkingsverband met de afdeling orthopedie van het LUMC.

Binnen de wervelkolomchirurgie zijn 3 orthopedisch chirurgen werkzaam en dit team zal met een collega worden uitgebreid. De afdeling doet jaarlijks een groot aantal complexe scoliose-operaties in het Sophia Kinderziekenhuis. Daarnaast wordt in het Erasmus MC, samen met de afdeling neurochirurgie, traumatologie van de wervelkolom behandeld en worden decompressie- en stabilisatieoperaties uitgevoerd en in toenemende mate ook metastase-hirurgie van de wervelkolom. Er bestaat in het Erasmus MC een Academic Center of Excellence (ACE) voor wervelkolomproblematiek.

De formatie van de afdeling orthopedie in het Erasmus MC bestaat uit 16 stafleden. De afdeling kenmerkt zich door kwaliteit hoog in het vaandel te hebben en bestaat uit een jong en enthousiast team, waarbij een aangename werksfeer en collegialiteit zeer belangrijk wordt gevonden.

Profiel
U bent een enthousiaste, ambitieuze orthopedisch chirurg en heeft recent een fellowship in de wervelkolomchirurgie afgerond of u heeft specifieke ervaring met complexe en gespecialiseerde wervelkolomchirurgie. U bent een collega met wetenschappelijke belangstelling en affiniteit voor opleiden en onderwijs ten behoeve van arts-assistenten en coassistenten. U bent een multidisciplinair georiënteerde collega en een teamspeler met goede contactuele vaardigheden. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij
Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 11275,- (schaal UMS) bij een volledige werkweek van 40 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kun(t) u contact opnemen met prof. dr. J.A.N. Verhaar, hoofd afdeling orthopedie, telefoon: 010-7033281 of  j.verhaar@erasmusmc.nl.            
Voor overige informatie kun(t)  u terecht bij mevrouw F. Arendsen, adviseur P&O, e-mail: f.arendsen@erasmusmc.nl

Sollicitatie
Uw motivatiebrief met CV kunt u tot uiterlijk 20 januari 2019 per e-mail sturen ter attentie van prof. dr. J.A.N. Verhaar: j.verhaar@erasmusmc.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.