3 weken geleden

Ziekenhuis St Jansdal zoekt een

2 orthopedisch chirurgen

Harderwijk - 40 uur

De vakgroep orthopedie zoekt op korte termijn twee orthopedisch chirurgen (0.9 Fte) in verband met de significante toename van de zorgvraag vanuit de Flevopolder. De werkzaamheden vinden plaats in Harderwijk, Lelystad en op de buitenpoli’s Nijkerk, Putten en Dronten. De klinische operaties vinden in Harderwijk plaats. Dagbehandelingen vinden plaats in Harderwijk en Lelystad. Op de lokaties Dronten, Nijkerk en Putten wordt alleen poliklinisch spreekuur gehouden.

U heeft een afgeronde orthopedisch chirurgische opleiding. Enkele jaren ervaring is een pre. Jonge collega’s worden uitgenodigd om te solliciteren. Binnen de vakgroep is er sprake van enige differentiatie. Verder ontwikkelen van een aandachtsgebied behoort tot de mogelijkheden. Betrokkenheid bij de regio en de bereidwilligheid om er te komen wonen is een voorwaarde.

Van de orthopeed wordt een actieve participatie verwacht op zowel de bestaande als de nog te openen locatie(s). De vakgroep oefent de praktijk uit in vrije vestiging en maakt deel uit van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf St Jansdal U.A.

Het betreft twee 0.9 fte functies voor de periode van 1 jaar. U komt eerst in dienst van het Medisch Specialistisch Bedrijf volgens AMS richtlijnen. U treedt na een positieve evaluatie en bij bedrijfs economisch voldoende aanbod met een PHBV als lid van de coöperatie toe.

Wilt u meer weten?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de leden van de vakgroep orthopedie: Pieter de Jong, Olav Lieshout, Pieter Lammers en Peter Kaijser Bots via telefoonnummer (0341) 463771. 

Hoe kunt u solliciteren?
De vacature wordt gepubliceerd op werkenbij.stjansdal.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.