2 maanden geleden

Albert Schweitzer ziekenhuis zoekt een

Tweetal chefs de clinique orthopedie (per 1-7-2019)

Dordrecht / Zwijndrecht - 0,75 FTE

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste collegae, die naast de algemene orthopedie ook affiniteit hebben met schouderklachten en/of voet- en enkelklachten. U heeft aantoonbare ervaring met alle facetten van de behandeling van schouderklachten en/of voet- en enkelklachten met voorkeur van een aantoonbaar fellowship. In dit kader strekken wetenschappelijke interesse en ervaring blijkend uit publicaties en eventueel een proefschrift tot aanbeveling, maar collegialiteit en innovatief denken wegen zwaarder. Aantoonbare affiniteit met (medisch) leiderschap is een pre.

Ons aanbod
Wij bieden u een uitdagende en goed geoutilleerde werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en professionele ambitie. Poliklinische werkzaamheden vinden plaats op 4 locaties (Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Ridderkerk). Het zwaartepunt van de klinische zorg ligt op de locatie Zwijndrecht. U komt te werken als chef de clinique binnen de vakgroep orthopedie in een goedlopende, prettige en veelzijdige praktijk in een groot adherentiegebied.

U krijgt in eerste instantie een aanstelling in loondienst bij het Coöperatief voor één jaar ter introductie (honorering volgens AMS afhankelijk van ervaring), waarna (bij een gebleken match tussen kandidaat, vakgroep en het Coöperatief) toetreding tot het Coöperatief met een praktijk in vrije vestiging tot de mogelijkheden behoort. De goodwill wordt dan bepaald volgens vigerende afspraken binnen het Coöperatief. 

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joost Peerbooms (medisch manager vakgroep), telefoonnummer 078-6523197 of met Pieter van der Woude (vervangend medisch manager vakgroep), telefoonnummer 078-6542615.
Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de eerste en tweede week van februari 2019. 

Informatie over het Albert Schweitzer ziekenhuis en onze overige vacatures vindt u op: www.asz.nl en op www.specialistenasz.nl.

Solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze functie, dan kunt u uw sollicitatie tot en met 15 januari 2019 richten aan mevrouw dr. G.S. Kooi, voorzitter van het Coöperatief Medisch Specialisten ASz en indienen door het sollicitatieformulier in te vullen via deze link. Aan niet door de manager P&O geautoriseerde opdrachten kunnen geen rechten worden ontleend.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.