22 mei 2017

Werk zoeken en een beschikbare orthopedisch chirurg vinden

Sinds kort kunnen de NOV-leden in de Matchmaker Orthopedie nagaan welke orthopedisch chirurgen (binnenkort) beschikbaar zijn voor een baan. De matchmaker is een lijst van (binnenkort) beschikbare orthopeden, waarin de gewenste werkkring, de aandachtsgebieden en een curriculum vitae staan. Deze is gebouwd in MijnNOV (de ledenportal) en dus alleen beschikbaar voor NOV leden. De leden van de NOV kunnen er zelf voor zorgen dat zij op deze lijst komen te staan en zij zijn zelf verantwoordelijk voor de actualiteit van de gegegvens.

Bent u lid van de NOV en zoekt u een (jonge klare) orthopeed? Kijk dan in de Matchmaker Orthopedie. U vindt deze via de NOV-website. Op dit moment staan er 7 (bijna klare) orthopeden op de lijst. Bent u lid van de NOV en wilt u ook op deze lijst? Vul dan uw gegevens in.

Vacture-alert
De NOV heeft sinds kort de mogelijkheid voor het versturen van vacature-alerts; zodra er een nieuwe vacature op de NOV-website is geplaatst, krijgt u hiervan een bericht. U kunt zich hiervoor inschrijven via de website van de NOV.

Bekijk de vacaturepagina van de NOV-website.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.