09 februari 2018

Uw Indicatorenrapport nu online in het LROI portaal!

Op maandag 5 februari 2018 is de indicatorenaanlevering heup en knie weer gestart. U kunt de indicatoren die in de LROI worden berekend terugvinden in het indicatorenrapport (PDF te downloaden in het LROI-portaal). Hiervoor heeft u een individueel LROI-account nodig. Als u nog geen individueel account heeft, kunt u deze aanvragen

Tijdpad aanleveren indicatoren voor leden NVZ en NFU

  • 5 februari 2018: eerste import van heup- en knie-indicatoren uit LROI naar het OmniQ-portaal. De indicatoren worden twee keer per week bijgewerkt met nieuwe gegevens uit de LROI.
  • 20 maart 2018: de Raad van Bestuur ontvangt de definitieve code voor het ondertekenen van de Transparantiekalender.
  • 31 maart 2018: definitieve import van LROI gegevens naar het OmniQ-portaal.
  • 1 april 2018-14 april 2018: de Raad van Bestuur ondertekent de gegevensset in het OmniQ-portaal.
 
Tijdpad aanleveren indicatoren voor leden ZKN
  • 1 maart 2018: voorlopige import van heup- en knie-indicatoren uit LROI naar Desan. Indicatoren worden niet tussentijds bijgewerkt (de huidige status wordt wel geüpdate in het LROI-portaal). 
  • 14 maart 2018: definitieve import van LROI-gegevens naar het portaal van Desan.
  • 15 maart 2018-31 maart 2018: de klinieken ondertekenen de gegevensset in het portaal van Desan.

De laatste aanlevering van indicatoren uit de LROI zal plaatsvinden op 14 maart 2018 voor leden van ZKN en 31 maart 2018 voor leden van de NVZ en NFU. Zorgt u ervoor dat u vóór die tijd alle heup- en knie-ingrepen compleet en volledig in de LROI heeft geregistreerd.

Wilt u een batch-upload van uw gegevens doen (PROMs of ingrepen) dan verzoeken wij u deze upload zo spoedig mogelijk te realiseren. Helaas kunnen wij niet garanderen dat een batch-upload die te laat binnenkomt nog goed wordt verwerkt.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.