15 november 2017

Publiceer in NTvO!

Het NTvO heeft dringende behoefte aan uw bijdrage! Bied uw onderzoek, inzicht of review aan voor publicatie! Uw bijdrage valt in gedrukte vorm 4 keer per jaar op de deurmat bij alle Nederlandse NOV-leden en bereikt daarmee een breed en representatief publiek.
 
Het NTvO dekt het volledige spectrum van de orthopedie, maar staat ook zeker open voor de traumatologie - des te meer na het wegvallen van het Nederlands Tijdschrift voor Traumatologie - sportgeneeskunde of andere aangrenzende vakgebieden. Ook (onderzoeks)methodologische artikelen zijn absoluut een mogelijkheid in overleg met de redactie.
 
Het NTvO is geĆÆnteresseerd in (origineel) onderzoek, (systematic) reviews en case reports (in PICO vorm). Echter, ook CATs van AIOS (ten behoeve van de opleiding) zijn welkom en in overleg met de redactie is er ruimte voor opiniĆ«rende stukken en pro-contra stukken. Tevens is het NTvO voornemens (thematische) instructional course lectures aan te bieden,  bij voorkeur overlappend met de CCOC thema's voor de AIOS dat jaar. Als u hieraan bij zou willen dragen is dit zeer welkom en kan dit in overleg met de redactie. 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.