23 mei 2019

ORS congress 2019: The Netherlands Guest nation

Tijdens het jaarlijkse Orthopaedic Research Society (ORS) congress in Austin Texas in februari 2019 mochten we de NOV vertegenwoordigen als guest nation. We kregen zo als land en orthopaedic society de mogelijkheid om focus te leggen op het orthopedisch onderzoek in Nederland én om de organisatie van zorg en de primaire taken van de NOV toe te lichten. 

Naast een actieve rol in het programma - waarin Sjoerd Bulstra de NOV mocht introduceren op de openingscermonie - hebben we ook diverse invited lectures gegeven in de technical exhibits hall. 
Er was een stand met posters over Nederlands onderzoek en de LROI en een slideshow met een overzicht van research in Nederland. Op de stand deelden we boekjes uit met informatie over Nederland, de NOV en de organisatie van zorg en research in Nederland. Een en ander heeft geresulteerd in een grote exposure. 

Als lokale ambassadeurs hebben we genoten van de ORS en ook van de aandacht voor de NOV. We hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt om het EORS congres 2019 in Maastricht te promoten. 

Chris Arts, Sjoerd Bulstra, Dennis Janssen, Paul Jutte, Nico Verdonschot

Bekijk de NOV activiteiten tijdens het congres
Bekijk het NOV-boekje 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.