28 maart 2019

Mark Paterson Travelling Fellowship

The Mark Paterson Travelling Fellowship wordt ge├»nitieerd en gefinancierd door de British Editorial Society of Bone & Joint Surgery (BESBJS) en ondersteund door de Europese Federatie van nationale verenigingen van orthopedie en traumatologie (EFORT) en de British Orthopedic Association (BOA).

Om de twee jaar worden drie jonge Europese orthopedisch chirurgen geselecteerd om twee weken lang orthopedische topcentra door heel Europa te bezoeken, idealiter met als hoogtepunt een deelname aan het EFORT Annual Congress (5-7 juni Lissabon). Het is de bedoeling dat drie centra worden bezocht. In elk centrum zullen de fellows leren over het specialistische werk van die eenheid en zullen deelnemen aan klinische conferenties en presentaties. Dit is een uitstekende gelegenheid om klinische ervaring te verbreden, belangrijke professionele contacten te leggen en ervaring op te doen met het presenteren van eigen werk en meningen in een internationale setting. 

De volgende Mark Paterson Traveling Fellowship vindt plaats in Padua (Itali├ź), Lissabon (Portugal) en Madrid (Spanje) van 2 tot 14 september 2019. 

Degenen die willen solliciteren, worden verzocht hun curriculum vitae in te dienen (uiterlijk 5 mei), een begeleidende brief met de reden waarom ze in aanmerking zouden moeten komen voor deze fellowship en twee aanbevelingsbrieven die zijn uitgegeven in de afgelopen 12 maanden. De aanvragen moeten in het Engels online worden ingediend. 

Lees meer
 
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.