10 januari 2019

Lever uw schrapsuggesties aan!

Recent kondigde de BBC de ontbijtsessie ’Happen en schrappen’ op 25 januari tijdens het NOV-Jaarcongres aan. In het kader van (ont)Regel de zorg is het noodzakelijk dat de administratiedruk vermindert; met name van allerlei (onzinnige) registraties, zoals in het kader van NIAZ en JCI accreditaties. Tot 40% van onze werktijd gaat op aan administratie! Dat moet minder willen we patiënten nog afdoende kunnen helpen in de toekomst.

De BBC van de NOV roept vakgroepen op een afgevaardigde aan te melden voor deze sessie. Wij vragen u om vooraf een lijst met overbodige administratieve last in te leveren. Die kunt u sturen naar nov@orthopeden.org. Te denken valt aan onzinnige registraties voor: accreditatie, IFMS, kwaliteitsvisitatie, opleiding, inrichting EPD, certificaten en dergelijke van verzekeraars, richtlijnen, PROMS, uitvraag WIP/MRSA, etc.

Het zou fantastisch zijn als u kunt deelnemen en de Taskforce ’(ont)Regel de zorg’ kunt helpen om het werk voor ons allen nuttiger en plezieriger te maken. Namens de Beroepsbelangencommissie,
Hubert Oostenbroek, secretaris
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.