02 oktober 2019

Kwaliteitsrapporten beschikbaar in LROI-portaal

Sinds vrijdag 27 september zijn in het LROI-portaal kwaliteitsrapporten beschikbaar. De kwaliteitsrapporten worden dagelijks gegenereerd voor iedere zorgaanbieder op basis van data in de LROI. U vindt de kwaliteitsrapporten (indien u hier toegang toe heeft) in het LROI portaal.

In totaal gaat het om drie kwaliteitsrapporten:

  1. Datakwaliteit
  2. Heup: revisie binnen 1 jaar
  3. Knie: revisie binnen 1 jaar

Het kwaliteitsrapport Datakwaliteit geeft de actuele kwaliteit van uw data in de LROI per jaar weer: de compleetheid op basis van de jaarlijkse vergelijking met het ziekenhuis informatiesysteem, de volledigheid van essentiƫle variabelen, de volledigheid van minimaal aanwezige componenten bij primaire prothesen en de responspercentages van PROMs.

In de kwaliteitsrapporten Heup en Knie is het 1-jaarsrevisiepercentage per type revisie per jaar weergegeven en kan men de resultaten van de eigen zorgaanbieder vergelijken met andere zorgaanbieders in Nederland. Daarnaast zijn factoren die opvallende revisiepercentages kunnen verklaren, zoals het moment van revisie, redenen voor revisie, gereviseerde componenten, de operateur en de datakwaliteit, in het rapport opgenomen.

Neem snel een kijkje in uw kwaliteitsrapporten!

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.