10 augustus 2017

Gebruik MijnNOV en website

De berichtgeving van het NOV-bestuur en het bureau aan de leden gaat al enige tijd via de ledenportal MijnNOV. Ook de meeste commissies maken voor de interne communicatie gebruik van MijnNOV en sinds kort de werkgroepen Heup, Orthopedie en Wetenschap en PA en VS. Als er vanuit MijnNOV een bericht wordt verstuurd, krijgt u daarvan altijd een melding via e-mail. 

Alle basisinformatie van de NOV vindt u nog steeds op de NOV-website (www.orthopeden.org). De site is zodanig ingericht dat u - waar nodig - naar de juiste locatie in MijnNOV wordt geleid. In MijnNOV staan de (interne) zaken die voor u persoonlijk bestemd zijn. De startpagina van MijnNOV kunt u zien als een extra tool om snel naar de meest belangrijke NOV-zaken te gaan. 
Een groot deel van de leden heeft inmiddels de ledenportal ge├»nstalleerd en gebruikt deze actief; bijvoorbeeld om persoonlijke gegevens aan te passen, zoals werkplek, pensioendatum en FTE. Heeft u vragen, suggesties, opmerkingen over MijnNOV? Wij helpen u graag via communicatie@orthopeden.org of 073-7003410. 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.