19 april 2017

Extra uitleg MijnNOV en nieuwe websites

Inmiddels maken we een aantal weken gebruik van de nieuwe websites en MijnNOV, uw persoonlijke ledenportal.
Een groot aantal NOV-leden heeft de persoonlijke portal geactiveerd en het bureau kreeg tips en suggesties van u; dank daarvoor! Met uw aanvullingen kunnen wij het systeem steeds verder verbeteren.

We hebben voor alle duidelijkheid nog een aantal zaken op een rijtje gezet over de nieuwe werkwijze:

 • Op de nieuwe website is geen afgesloten gedeelte meer voor de NOV-leden. In verband met de veiligheid en privacygevoeligheid maken we nu gebruik van MijnNOV.
 • U heeft als lid van de NOV momenteel dus alléén nog een inlognaam en wachtwoord voor MijnNOV, uw persoonlijke portal (en niet meer voor de NOV-website).
 • Voor de interne berichten (de berichten die voor u persoonlijk, of alleen voor NOV-leden bestemd zijn) maken we sinds kort gebruik van MijnNOV. U krijgt dan altijd een waarschuwing in uw e-mailbox, met een link naar het bericht in MijnNOV. 
 • In MijnNOV heeft u alle NOV-zaken die voor u persoonlijk van belang zijn bij de hand. Als u MijnNOV toevoegt aan het startscherm van uw telefoon of tablet, maakt u het voor uzelf nog gemakkelijker. 
 • Vanaf de NOV-website linken we regelmatig door naar MijnNOV en zo onstaat er dus een afgesloten gedeelte voor de NOV-leden. Deze is echter beter beveiligd dan bij de oude website!
 • In MIjnNOV staan ook de stukken van de verschillende commissies en besturen. Binnenkort vindt u daar ook de eerste werkgroepen. U vindt deze onder de knop Mijn NOV teams. Daar ziet u alléén de commissies, besturen (en binnenkort de werkgroepen) waar u deel van uitmaakt.
  Op korte termijn start de Werkgroep Heup op MijnNOV en momenteel werken we met de Werkgroep Voet & Enkel en de Werkgroep Orthopedie & Wetenschap aan een transitie.
 • Op verzoek van een aantal leden komt er op korte termijn een knop bovenaan elke pagina van de NOV-website waarmee u direct naar MijnNOV wordt doorgelinkt. Deze komt bij de knoppen Contact, LROI en Ik ben een patient.
 • Op de homepages van de nieuwe websites wordt u - via de balk met de vraag Waar kunnen we u mee helpen? - snel naar de juiste pagina's geleid als u een zoekterm invult. 
 • De NOV-app is vervallen omdat MijnNOV inmiddels veel meer mogelijkheden heeft.

Wij realiseren ons dat u wellicht even moet wennen aan de nieuwe werkwijze en we verontschuldigen ons voor eventuele onduidelijkheden. Heeft u vragen of suggesties, dan horen wij dat graag! U kunt hiervoor mailen naar communicatie@orthopeden.org

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.