16 juni 2017

Enquête malunions distale radius

Graag nodigen wij u uit om een enquête over de behandeling van malunions van de distale radius in te vullen. Zoals u wellicht weet, wordt correctie-osteotomie met plaatfixatie en botplastiek als standaardbehandeling beschreven in de literatuur. Echter, bij deze operatietechniek bestaan nog vele mogelijkheden en hierover zouden wij graag meer inzicht willen krijgen in de indicatiestelling voor een correctie-osteotomie, de preoperatieve planning en de chirurgische technieken. Deze enquête zal op zowel nationaal als internationaal niveau afgenomen worden, waardoor de resultaten uit de verschillende landen met elkaar vergeleken kunnen worden. 
 
Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten. De door u verstrekte gegevens zullen uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt worden en anoniem bewaard worden. De resultaten van het onderzoek zal leiden tot een publicatie in een medisch wetenschappelijk tijdschrift. U kunt hier de enqête invullen.  
 
Hartelijk dank voor uw deelname! 
 
Met vriendelijke groeten, 
 
Dominique Disseldorp, PhD-student, afdeling Traumachirurgie MUMC+ (mede namens Pascal Hannemann, afdeling Traumachirurgie MUMC+, Marjolein Mulders, Trauma Unit AMC en Niels Schep, afdeling chirurgie Maasstad Ziekenhuis) 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.