27 juli 2017

Deelname digitaal CORE-platform

Sinds de oprichting van CORE, werkt een groep enthousiaste orthopeden en onderzoekers verschillende onderwerpen uit van de Agenda Zorgevaluatie Orthopedie. De volgende stap is dat we uit willen breiden naar een digitaal platform van- en vóór alle orthopedische klinieken. Doel daarvan is informeren en kennisdelen over de CORE-projecten. Het platform zal bestaan uit mensen uit de kliniek én onderzoekers; we streven naar een mooie mix van input. 

Werkwijze CORE-platform

NOV-leden die deel uit willen maken van dit platform, kunnen zich aanmelden via MijnNOV (knop Persoonlijke gegevens en dan Aanpassen en Wijzigingsverzoek). Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Vanuit de deelnemers van het CORE-platform vragen we vervolgens 1 of 2 mensen per organisatie - bij voorkeur een onderzoeker én iemand uit de kliniek - als CORE-aanspreekpunt voor de NOV.

Specifieke CORE-berichtgeving en discussie zal verlopen via het CORE-platform in MijnNOV; onder de knop MijnNOV-teams is een map CORE. Hierin zit ook een forum en we plaatsen er documenten, agenda's en notulen. Alleen de NOV-leden die zich aanmelden voor het CORE-platform hebben toegang tot deze specifieke map. 

Meld u meteen aan!
U kunt zich aanmelden via MijnNOV (knoppen Persoolijke gegevens / Aanpassen / Wijzigingsverzoek). Na aanmelding zorgen de medewerkers van het NOV-bureau ervoor dat het CORE-gedeelte zichtbaar wordt onder de knop Mijn NOV-teams in uw portal. 

Heeft u vragen over deelname aan het CORE-platform, neem dan contact op via CORE@orthopeden.org of +31 (0)73 700 34 10.

Informatie over CORE
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.