1 maand geleden

Sint Maartenskliniek zoekt een

Spine Fellow

Nijmegen 36 uur

We zijn per direct op zoek naar een:

SPINE FELLOW  

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. De Sint Maartenskliniek is lid van de International Society of Orthopaedic Centers.

Jouw afdeling

Als grootste expertisecentrum voor orthopedie in Nederland behandelen wij veel patiënten met (complexe) wervelkolompathologie. Zowel bij kinderen als volwassenen. Per jaar worden er ongeveer 800 wervelkolom operatie verricht in een uitgebreid pallet, denk aan spondylodeses, decompressies, revisiechirurgie en deformiteitencorrecties. Dit gebeurt zowel in Nijmegen als in Boxmeer. De spine unit is een groot team van 9 orthopedisch chirurgen en 2 PA’s die intensief met elkaar samenwerken.

In ons nieuwe revolutionaire operatiecomplex in Nijmegen vind je 7 state-of-the-art operatiekamers. We bieden een inspirerend werkklimaat in een team van 36 orthopedisch chirurgen en daarnaast fellows en opleidingsassistenten. Collegialiteit, respect en een prettige sfeer vinden we belangrijk. Ons wetenschappelijk onderzoek is van internationaal niveau en wordt ondersteund door een uitstekende researchafdeling.

Jouw functie

Als wervelkolom chirurg verricht je poliklinische en klinische werkzaamheden voor de behandeling van wervelkolompathologie. Het accent ligt inhoudelijk op degeneratieve wervelkolom­pathologie en deformiteiten bij kinderen en volwassenen. Inrichting van het fellowship vindt plaats in gezamenlijke afstemming. Je verricht onregelmatige diensten op de locatie Boxmeer en eventueel Nijmegen.

Wat neem je mee?

Je hebt de opleiding tot orthopedisch chirurg of neurochirurg (bijna) voltooid en je bent gemotiveerd om je verder te bekwamen in de wervelkolomchirurgie. Je bent enthousiast, resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend, maar je kunt ook goed samenwerken met collega’s uit andere disciplines.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt de kans tot verdere specialisatie op het terrein van de wervelkolomchirurgie. Het betreft een aanstelling voor de duur van in principe 12 maanden, maar dit kan in overleg worden aangepast. Het salaris is conform AMS trede 0 en bedraagt € 7196,-- op fulltime basis (= 45 uur per week). Tevens is er een budget voor cursussen en congressen en kun je gebuik maken van zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met dr. Akkie Rood of dr. Philip Horsting bereikbaar via telefoonnummer (024) 3528238.

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 21 november 2023 de knop 'nu solliciteren' via deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.