-4 weken geleden

Sint Maartenskliniek zoekt een

Spine Fellow

Ubbergen 36 uur

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een volwassene met een geïnfecteerde knieprothese of chronische rugpijn tot een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?

We zijn op zoek naar een:

Spine Fellow 

36 uur per week
1 juli 2023 - 1 juli 2024

Locatie Nijmegen

De Sint Maartenskliniek
De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. De Sint Maartenskliniek is lid van de International Society of Orthopaedic Centers.

Jouw afdeling
Als grootste expertisecentrum voor orthopedie in Nederland behandelen wij veel patiënten met (complexe) wervelkolompathologie. Zowel bij kinderen als volwassenen. Per jaar worden er ongeveer 800 wervelkolom operatie verricht in een uitgebreid pallet, denk aan spondylodeses, decompressies, revisiechirurgie en deformiteitencorrecties. Dit gebeurt zowel in Nijmegen als in Boxmeer. De spine unit is een groot team van 9 orthopedisch chirurgen en 2 PA’s die intensief met elkaar samenwerken.

In ons nieuwe revolutionaire operatiecomplex in Nijmegen vind je 7 state-of-the-art operatiekamers. We bieden een inspirerend werkklimaat in een team van 36 orthopedisch chirurgen en daarnaast fellows en opleidingsassistenten. Collegialiteit, respect en een prettige sfeer vinden we belangrijk. Ons wetenschappelijk onderzoek is van internationaal niveau en wordt ondersteund door een uitstekende researchafdeling.

Jouw functie
Als orthopedisch chirurg verricht je poliklinische en klinische werkzaamheden voor de behandeling van wervelkolompathologie. Het accent ligt inhoudelijk op degeneratieve wervelkolom­pathologie en deformiteiten bij kinderen en volwassenen. Inrichting van het fellowship vindt plaats in gezamenlijke afstemming. Je verricht onregelmatige diensten op de locatie Boxmeer en eventueel Nijmegen.

Wat neem je mee?
Je hebt de opleiding tot orthopedisch chirurg (bijna) voltooid en je bent gemotiveerd om je verder te bekwamen in de wervelkolomchirurgie. Je bent enthousiast, resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend, maar je kunt ook goed samenwerken met collega’s uit andere disciplines.

Dit bieden wij
We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt de kans tot verdere specialisatie op het terrein van de wervelkolomchirurgie. Het betreft een aanstelling voor de duur van 12 maanden. Het salaris is conform AMS trede 0 en bedraagt € 7.196,- op fulltime basis (= 45 uur per week). Tevens is er een budget voor cursussen en congressen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Nu solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met dr. Akkie Rood of dr. Philip Horsting bereikbaar via telefoonnummer (024) 3528238.

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan voor 29 mei 2023 de knop 'solliciteren' op onze website. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.