1 weken geleden

Reinier Haga Orthopedisch Centrum zoekt een

Chef de Clinique

Zoetermeer 31,5 uur


Binnen het team van het Reinier Haga Orthopedisch Centrum is per direct ruimte voor een enthousiaste en ambitieuze Chef de Clinique 0.7fte met specialisatie in chirurgische en conservatieve knie-orthopedie

De staf van het RHOC bestaat uit 20 orthopedische chirurgen, allen met een sub-specialisatie. In ons werk worden wij ondersteund door een toegewijd en betrokken team van professionals. De zorg in het RHOC is georganiseerd in Integrated Practice Units waarin multidisciplinair binnen sub-specialismen wordt samen gewerkt. In de IPU knie zijn 6 orthopeden werkzaam en wordt samengewerkt met lifestyle coach, sportarts, fysiotherapeuten.

De (planbare) trauma zorg wordt in goede samenwerking met de MTU’s van het Hagaziekenhuis, het Reinier de Graaf Gasthuis en het Langeland ziekenhuis geleverd.

De IPU knie  is verantwoordelijk voor de opleidings EPA en maakt gebruik van de uitgebreide faciliteiten voor (wetenschappelijk) onderzoek in het RHOC. 

Over ons

Het Reinier Haga Orthopedisch Centrum heeft een duidelijk doel voor ogen: de allerbeste orthopedische zorg van Nederland bieden. Daarnaast zijn wij een opleidingscentrum voor orthopedie en doen wij wetenschappelijk onderzoek. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Onze medewerkers gaan samen met ons deze uitdaging aan. Je merkt dit aan alles, de manier waarop wij met elkaar communiceren, de professionele werkhouding, het innovatief denken en het centraal stellen van de patiënten. In juli 2020 hebben wij de deuren van ons nieuwe, volledig op de orthopedie ingerichte, centrum geopend. Wij beschikken over vijf operatiekamers, een (dag)verpleegafdeling, een polikliniek, gipskamer en twee bucky-kamers.

Functie-eisen

  • De voorkeur gaat uit naar een collega met aantoonbare interesse en ervaring in de knie-orthopedie, bijvoorbeeld door een afgerond fellowship;
  • Participatie in de opleiding van AIOS’en en coassistenten is een vanzelfsprekendheid;
  • Een goede dosis relativeringsvermogen en humor wordt zeer gewaardeerd.

Arbeidsvoorwaarden

  • Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
  • Een aanstelling voor de duur van één jaar, inschaling cf AMS
  • Een 0,7 fte dienstverband

Contactinfo

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met de Sander Spruijt, s.spruijt@rhoc.nl, voorzitter van IPU knie. Deze vacature staat open tot 21 mei 2023. Solliciteren kan door CV en motivatiebrief te sturen aan y.mansveld@rhoc.nl.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.