3 weken geleden

Bergman Clinics B.V. zoekt een

Orthopeed (SCHOUDER)

Rotterdam 18-45 uur

Ben jij een ervaren orthopedisch chirurg met als aandachtsgebied bovenste extremiteit en wil jij meehelpen onze kwalitatief hoogwaardige kliniek in Rotterdam verder uit te bouwen? Zet je expertise in bij Bergman Clinics en maak de medische zorg dagelijks beter.

Wat ga je precies doen?

Per 1 januari 2024 gaan wij uitbreiden en hebben wij vacatureruimte vanwege afbouw werkzaamheden van een andere arts. Je komt te werken bij onze focuskliniek Bewegen in Rotterdam met tevens een buitenpoli in Capelle a/d IJssel. In onze kliniek kunnen cliënten terecht voor een scala aan klachten aan het bewegingsapparaat (schouder, heup, knie en voet-enkel). Via het one-stop-shop model, vinden vervolgonderzoeken vrijwel altijd direct gecombineerd met een poli-afspraak plaats. Cliënten worden door deze werkwijze snel geholpen en dankzij de begeleiding door een professioneel team aan specialisten zorgen we er eveneens voor dat onze cliënten zo snel mogelijk weer op de been zijn!

Voor wie en waar ga je werken?

Onze kliniek beschikt over 2 operatiekamers en 12 klinische bedden. Op onze polikliniek beschikken wij over röntgen- en echodiagnostiek, een gipsmeester en fysiotherapie. Momenteel wordt in omgeving Rotterdam onze nieuwe kliniek gebouwd en verhuizen we in 2025 naar een volledig nieuw, state-of-the art complex met 4 OK’s, eigen MRI en ca. 30 klinische bedden. Hier komen verschillende divisies van Bergman Clinics bij elkaar. Wij verwachten medio 2025 over te verhuizen naar deze prachtige ruime, moderne en nieuwe plek. In onze kliniek in Rotterdam werken 12 gedreven orthopedisch chirurgen die met elkaar een breed scala aan subspecialisaties uitoefenen.

Welke talenten en vaardigheden zien we graag?

Vanzelfsprekend is jouw doel om patiënten tevreden naar huis te laten gaan, met een verbeterde kwaliteit van leven. Je hecht daarnaast veel waarde aan een goede samenwerking met collega’s, met korte lijnen en de mogelijkheid tot snel schakelen. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

 • Een specialisatie in bovenste extremiteiten (schouder/elleboog)
 • Je bent een prettige persoonlijkheid, die gemakkelijk en graag samenwerkt in een team
 • Een specialist die goed kan luisteren en een hoge patiënttevredenheid vanzelfsprekend vindt
 • Je bent een ondernemende orthopedisch chirurg die graag mee wil bouwen aan onze klinieken
 • Een wetenschappelijke basis en een volbracht fellowship/werkervaring versterkt de kandidatuur

Wat krijg je van ons?

Wij kunnen onze ambities alleen realiseren door toptalent aan ons te binden. Daarom besteden we veel aandacht aan de bedrijfscultuur en aan (door)groeimogelijkheden voor medewerkers. In deze baan bij ons vind je dan ook veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, in een omgeving waar altijd wel íets gebeurt. Daarnaast krijg je:

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd in loondienst met uitzicht op vast contract conform AMS
 • Een professionele medische werkomgeving met een informele cultuur
 • Deelname aan de pensioenregeling bij PFZW, (50% werkgever – 50% werknemer), waarbij de premie maandelijks wordt ingehouden op het salaris 
 • 30 vakantiedagen op basis van 45 uur (fulltime). Overig verlof: conform AMS voor bij- en nascholing, congresbezoek e.d.
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, tot een max. van 80 km enkele reis. € 0,21 per km
 • Een collegiaal team van ambitieuze orthopeden met ieder hun eigen aandachtsgebied. Samen behandelen jullie patiënten snel, professioneel en persoonlijk
 • Mogelijkheden tot innovatie, groei en ontwikkeling en de mogelijkheid een actieve bijdrage te leveren aan de verhuizing naar de toekomstige kliniek
 • Minder belastende bereikbaarheidsdiensten

Inhoudelijke vragen over deze kans bij Bergman Clinics te Rotterdam of wil je in de praktijk ervaren wat deze functie bij Bergman Clinics inhoudt? Neem gerust contact op met Clinic Manager Douwe Willink (d.willink@bergmanclinics.nl) of MECO/Orthopeed Ferry Schild (f.schild@bergmanclinics.nl) om een dag(deel) mee te lopen in de kliniek.  

Heb je vragen over de selectieprocedure neem dan contact op met onze Recruitment Business Partner Cynthia Schrover (c.schrover@bergmanclinics.nl) of op nummer 06-28291067.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.