1 maand geleden

Bergman Clinics B.V. zoekt een

Orthopedisch Chirurg SCHOUDER (Vrijgevestigd)

Rijswijk 32-40 uur

Ben jij een ervaren orthopedisch chirurg met als aandachtsgebied bovenste extremiteit en wil jij meehelpen onze kwalitatief hoogwaardige kliniek in Rijswijk verder uit te bouwen? Zet je expertise in bij Bergman Clinics en maak de medische zorg dagelijks beter.

Wat ga je precies doen?

Door vertrek van een van onze specialisten zoeken wij voor onze kliniek in Rijswijk een enthousiaste en ervaren orthopedisch chirurg gespecialiseerd in de bovenste extremiteit. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en ondernemende collega die wil meehelpen onze kwalitatief hoogwaardige kliniek verder uit te bouwen. Wij hechten veel belang aan werken in teamverband en zoeken een super specialist om samen onze doelstellingen en ambities te kunnen realiseren.

Voor wie en waar ga je werken?

Je gaat werken bij Bergman Clinics | Bewegen in Rijswijk waar patiënten terecht kunnen voor een scala aan klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat. In onze kliniek werken gedreven orthopedisch chirurgen met subspecialisaties in de voet, enkel, knie, heup en schouder. Je komt terecht in een hechte groep mensen die voor elkaar klaar staat en met veel plezier werkt. Naast deze directe collega’s heb je veel contact met diverse collega’s op de polikliniek, verpleegafdeling en OK-complex.  We hebben tijd voor de cliënt én ruimte met 21 polikamers, 40 eenpersoonskamers voor verblijf, een eigen MRI en bucky, 4 state of the art operatiekamers en een fysiotherapieruimte. Momenteel zijn er 11 orthopedische chirurgen bij ons werkzaam. Dankzij de moderne inrichting en informele cultuur is de sfeer in de kliniek allesbehalve steriel. Voor ontbijt en lunch kan iedereen terecht in ons uitstekende restaurant. Onze locatie ligt vlak naast de snelweg en parkeren kun je op een van de ruim 100 (gratis) plekken voor de deur.
 

Welke talenten en vaardigheden zien we graag?

  • Specialisatie in conservatieve en operatieve behandeling van bovenste extremiteit
  • Ervaring in het doen van echografie van de schouder is een pre
  • Een echte teamspeler
  • Een specialist die goed kan luisteren en een hoge patiënttevredenheid vanzelfsprekend vindt
  • Een ondernemende orthopedisch chirurg die mee kan bouwen aan onze kliniek
  • Een wetenschappelijke basis en een volbracht fellowship/werkervaring versterkt de kandidatuur

Wat krijg je van ons?

  • Een professionele medische werkomgeving met een informele cultuur met mogelijkheden tot innovatie, groei en ontwikkeling
  • Een collegiaal team van ambitieuze orthopeden met ieder hun eigen aandachtsgebied. Samen behandelen jullie patiënten snel, professioneel en persoonlijk
  • Een overeenkomst van opdracht, onder dezelfde voorwaarden als de huidige groep orthopeden in Rijswijk

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan direct maar voor 4 maart 2024 via onze website. Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de selectieprocedure.

Inhoudelijke vragen over deze kans bij Bergman Clinics te Rijswijk? Neem gerust contact op met Clinic Manager Astrid Joosten (a.joosten@bergmanclinics.nl) of schouderorthopeed F. van Eijk (f.vaneijk@bergmanclinics.nl).

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}