1 maand geleden

Rijnstate zoekt een

Orthopedisch chirurg

Arnhem 1,0 FTE

Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een orthopedisch chirurg (1.0 FTE) met aandachtsgebied wervelkolom- en primaire heup- en kniechirurgie.

Je bent een bevlogen, getalenteerd en enthousiaste orthopedisch chirurg met de volgende aandachtgebieden: wervelkolomchirurgie en primaire heup- en kniechirurgie. Daarnaast verzorgen we de traumazorg met de traumatologen en ervaring in traumachirurgie is vereist. Tevens is het hebben van wetenschappelijke interesse een pré. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden met een patiëntgerichte, integere en kwaliteitsgerichte werkhouding. Je hebt interesse in en betrokkenheid bij het onderwijs en de opleiding van a(n)ios orthopedie, coassistenten en (gespecialiseerd) verpleegkundigen.

Werken bij de vakgroep Chirurgie en Orthopedie

De vakgroep chirurgie en orthopedie Rijnstate bestaat uit 18 chirurgen en 9 orthopeden en heeft opleidingsbevoegdheid voor de opleidingen Heelkunde en Orthopedie. De samenwerking tussen de chirurgen en orthopeden binnen één vakgroep is uniek in Nederland en garandeert een hoge kwaliteit van zorg. Ten aanzien van de traumatologie participeert de orthopedie in de ‘binnenste ring’ conform NOV reglement.

Naast de stafleden zijn er in de sectie orthopedie één fellow trauma en één fellow kniechirurgie werkzaam. De orthopedie wordt in zijn volle breedte uitgeoefend. De vakgroep is ondernemend en kent een collegiale, niet-hiërarchische en no-nonsense sfeer. De wervelkolomchirurgie betreft zowel geïnstrumenteerd als ongeïnstrumenteerde chirurgie van zowel de thoracolumbale alsook cervicale wervelkolom. Zowel degeneratieve afwijkingen als wervelkolommetastasen en fracturen worden behandeld. Er is een intensieve samenwerking met de pijnbestrijding, neurologie en neurochirurgie.

Op het gebied van de heupchirurgie bieden we de behandelingen van degeneratieve, sport gerelateerde en traumatologische heupafwijkingen in de volle breedte aan. Rijnstate is expertisecentrum voor zowel gewrichtsvervangende als gewrichtssparende heupchirurgie.

Op het gebied van de kniechirurgie bieden we de behandelingen van degeneratieve, sport gerelateerde en traumatologische knieafwijkingen in de volle breedte aan.

Er is in onze groep veel aandacht voor wetenschappelijk onderzoek. Participatie dan wel actieve inbreng wordt gewaardeerd.

Interesse in deze baan?

Wij bieden een inspirerende en ondernemende werkomgeving waarbij veel ruimte is je aandachtsgebieden en interesses verder te ontwikkelen.

Toetreding tot onze vakgroep en de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR) gaat volgens de richtlijnen van de Orde van Medisch Specialisten.

Je wordt verzocht je CV en begeleidende motivatie te richten aan de heer J. Rutter Chirurg en voorzitter CMSR via deze sollicitatielink

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Matthijs Somford, Orthopedisch Chirurg via telefoonnummer 088 – 005 6909. De gewenste startdatum is maart 2024. De vacature sluit op 17 december 2023 en de eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week 2 van 2024.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.