3 weken geleden

Máxima MC zoekt twee

Orthopedisch chirurgen

Veldhoven/Eindhoven (aanstellingsomvang in overleg)

Wil je werken als orthopedisch chirurg in een STZ-ziekenhuis, in het deelgebied bovenste extremiteit, heuppathologie en/of kniepathologie? Solliciteer dan!

Wij zijn op zoek naar een of meerdere collega’s die ons team wil(len) versterken (1.2-2.0 fte).

Op de planningshorizon staat de pensionering van twee orthopedisch chirurgen medio 2024. Met jouw aanstelling bereiden we ons verder voor op de toekomst en willen we hun opvolging voorbereiden. Aan definitieve toetreding tot MSB De Medici en de Coöperatie Orthopedie Groot Eindhoven gaat uiteraard een proefperiode vooraf.

Jij zorgt voor 

 • Behandeling van knie-, heup- en/of bovenste extremiteitspathologie in brede zin.
 • Opvang en behandeling van traumapatiënten als (aanstaand) trauma-gecertificeerde orthopeed.
 • Het verrichten van expertises (medische keuringen) op orthopedisch terrein.
 • Een actieve en stimulerende bijdrage aan de opleiding voor onze aiossen orthopedie en sportgeneeskunde, aniossen, co-assistenten, PA en VS.
 • Een bijdrage aan andere werkzaamheden (naast medisch inhoudelijke) en een bijdrage aan de vertegenwoordiging van de vakgroep in verschillende commissies en werkgroepen.

Dit doe je samen met

De vakgroep Orthopedie in het Máxima MC bestaat uit 10 orthopeden, verbonden aan MSB De Medici. Samen met de 6 orthopeden, verbonden aan het MSB uit het Catharina Ziekenhuis Eindhoven, vormen zij de Coöperatie Orthopedie Groot Eindhoven. Daarnaast zijn in het Máxima MC een chef de clinique en een specialist in dienst van de maatschap werkzaam en in het Catharina Ziekenhuis een chef de clinique en een fellow.

De orthopedische zorg wordt door deze grote groep orthopeden in de volle breedte van het vak uitgeoefend. In het Máxima MC zijn expertise gebieden de kinderorthopedie en ligamentaire knie-chirurgie. In het Catharina Ziekenhuis zijn dat revisie-prothesiologie en wervelkolomchirurgie. Op beide locaties wordt traumatologie verzorgd, in samenwerking met de traumachirurgen.

In de expertise-gebieden wordt wetenschappelijk onderzoek verricht en lopen meerdere onderzoekslijnen, gecoördineerd door twee vaste onderzoekers.

Daarnaast werken de orthopeden vanuit de Coöperatie in de zelfstandige behandelkliniek Xpert Clinics Orthopedie Eindhoven. We werken hierbij locatie-overstijgend en hebben de ambitie dit in de toekomst verder uit te breiden in het kader van lateralisatie van zorg. De vakgroep Orthopedie in het Máxima MC verzorgt de opleiding tot orthopedisch chirurg en participeert in de opleiding tot Sportarts en de opleidingen tot Verpleegkundig Specialist en in het Catharina Ziekenhuis tot Physician Assistant.

Dit past bij je als

 • Je graag samenwerkt met een grote groep enthousiaste collega’s en communicatief vaardig bent.
 • Je zelf ook enthousiast, ambitieus en initiatiefrijk bent.
 • Je flexibel bent en inzetbaar wil zijn op meerdere werkplekken.
 • Je bereid bent je in te zetten voor opleiding en wetenschap.
 • Je je actief wil inzetten om naast de medisch inhoudelijke kant van het werk, ook bij te dragen aan andere aspecten van het medisch bedrijf.
 • Ervaring hebt in behandeling van bovenste extremiteitspathologie, in de meest brede zin.
 • Ervaring hebt in heupchirurgie, bij voorkeur de voorste benadering.
 • Ervaring hebt in behandeling van knie-pathologie.
 • Je ervaring en interesse hebt in traumatologie.
 • Je interesse en ervaring hebt in de behandeling van peespathologie met ESWT.
 • Je ervaring hebt en wil deelnemen in onze keuringspraktijk cOrthex (www.corthex.nl).

Nieuwsgierig geworden?

Heb je interesse in deze functie? We gaan graag met je in gesprek!

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met Anouk Giesberts via a.giesberts@mmc.nl.

We zien jouw sollicitatie graag voor 26 februari 2024 a.s. tegemoet. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton onderaan op deze pagina.

 • De eerste selectiegesprekkenronde vindt plaats op 5 en 6 maart 2024, dus houd deze data alvast vrij in je agenda! De selectiecommissie bestaat uit orthopedisch chirurgen uit Máxima MC en Catharina Ziekenhuis.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}